Vols participar en el vídeo de presentació de la tercera edició dels Pressupostos Participatius? Omple el formulari!

Dijous, 4 de febrer de 2021 a les 11:00

Busquem veïns i veïnes de SAV: grans, infants, joves, famílies, animals de companyia, grups d'amistats, entitats i persones comerciants del poble...

S'apropa la tercera edició dels Pressupostos Participatius 2021 i des de l'Ajuntament ho estem posant tot en marxa per donar el tret de sortida a la nova edició d'enguany.

A principis de març es realitzarà la presentació virtual de la nova edició i es passarà compte de la situació d'execució de les vuit propostes guanyadores de l'any passat. Paral·lelament, s'obrirà la primera fase d'aportació d'idees oberta a tothom dels Pressupostos participatius d'enguany, en les setmanes que venen ja us informarem detalladament.

Actualment estem planificant la campanya comunicativa per aconseguir superar l'èxit de participació de l'any passat i arribar al màxim de gent possible. Una de les principals accions de la campanya, està orientada en la gravació i edició d'un vídeo amb cares conegudes del poble.

I aquí us compartim el missatge important:

Atenció, veïns i veïnes de Sant Antoni de Vilamajor, persones adultes i grans, joves i infants, famílies, entitats, grups d'amistats, animals de companyia, persones que treballeu al poble... voleu ser encara més partícips d'aquesta nova edició? Et necessitem!

Busquem persones reals, del poble, en definitiva, veïns i veïnes que viuen a Sant Antoni de Vilamajor i que ens ajudin a transmetre el missatge principal de la campanya: la ciutadania decideix el destí dels 150.000 euros del pressupost destinat i la necessitat de participar i poder decidir.

Les persones interessades a participar, podeu omplir el formulari següent fins al dijous 11 de febrer.

En el formulari també es proposen dies i hores, en funció de les inscripcions planificarem la gravació entre la setmana del 15 i la del 22 de febrer de 2021. Ens posarem en contacte amb totes les persones interessades que hagin omplert el formulari per confirmar dia i hora.

La gravació es farà de manera individual o per grups molt reduïts i amb totes les mesures de seguretat. No durarà més de 30/45 minuts i ens ho passarem molt bé!

Des de l'Ajuntament us animem a participar, des del primer moment, en els Pressupostos Participatius 2021 de Sant Antoni de Vilamajor.

Darrera actualització: 04.02.2021 | 11:15