Taller de Resiliència per afrontar la realitat a través de la ficció del projecte BOOKLIFE de Laura Garcia

Dimecres, 19 d'agost de 2020 a les 12:00

A la biblioteca de SAV i amb la presència de tv3.

La biblioteca municipal de Sant Antoni també ha organitzat un programa d'activitats especials durant aquesta setmana de Festa Major 2020.

Ahir va tenir lloc la primera "BOOKLIFE: RESILIÈNCIA" un taller per adults per veure com la literatura ens ajuda a comprendre i afrontar situacions difícils per superar-les. Va venir tv3 a cobrir el taller per emetre als telenotícies d'avui al vespre.

BOOKLIFE és un projecte a càrrec de Laura Garcia i utilitza la literatura com a teràpia per ajudar els altres en diferents facetes de la seva vida. A través de tallers i xerrades adreçats a tots els públics es recomanen llibres de ficció que ajuden a transitar per situacions com el dol, la pèrdua, la gelosia, la culpa o la por, entre altres.

La biblioteràpia és una disciplina molt estesa a Estats Units i Londres, però a Catalunya encara no és gaire coneguda. La Laura s'encarrega d'apropar aquests tallers a tots els públics.

Durant el taller d'ahir, va parlar de llibres de ficció per a les diverses situacions de la vida, i tal com va dir "la literatura ens parla de tot, perquè hi ha un llibre per a cada persona i per a cada moment de la vida."

Avui està programada l'activitat "Sota el meu paraigua" sobre poesia i altres contes a les 19 h a la biblioteca. És una activitat familiar a càrrec de la Petita Companyia i és necessària inscripció prèvia a b.st.antoni@diba.cat.

Darrera actualització: 20.08.2020 | 11:16

Imatges

BOOKLIFE i tv3 BOOKLIFE Cartell Poesia i altres contes