Noves bosses biodegradables per als excrements de les mascotes en els dispensadors de Sant Antoni de Vilamajor

Dilluns, 5 de juliol de 2021 a les 09:00

Un Ajuntament compromès amb el medi ambient i amb iniciatives respectuoses.

Des de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor continuem mostrant el compromís pel medi ambient a través d'iniciatives que contribueixen a la reducció de l'ús del plàstic.

A partir d'ara, els dispensadors de bosses de plàstic per a excrements de gossos disposaran de bosses compostables. A mesura que es vagin gastant les bosses de plàstic actuals, es reemplaçaran per les noves bosses menys contaminants i més respectuoses amb el medi ambient.

Així, s'ha apostat per fer un pas més en l'aposta per un desenvolupament sostenible, que ha de passar directament per l'eliminació de l'ús del plàstic. En el cas de les bosses compostables, els polímers amb els quals es fabriquen els polietilens se substitueixen per recursos naturals, normalment fècula de creïlla o midó de dacsa. Per això es poden transformar en compost i es descomponen molt més ràpidament que el plàstic habitual.

Aprofitem l'ocasió per fer un agraïment a tots els veïns i veïnes que fan ús d'aquests dispensadors de bosses, ja que amb el seu gest contribueixen a mantenir un municipi net amb una actitud responsable i cívica.

Darrera actualització: 05.07.2021 | 09:10

Imatges

Bosses biodegradables excrements gossos