Lliurament de premis de la XI edició del Continuat de Fotografia amb projecció de documental i amb col·loqui "La seguretat a la muntanya"

Dimarts, 29 de juny de 2021 a les 09:30

Divendres 2 de juliol a les 20 h en el Patronat amb inscripció prèvia.

El pròxim divendres dia 2 de juliol tindrà lloc la cloenda i lliurament de premis de la XI edició del Continuat de Fotografia, Vilamajor 2021.

Es realitzarà de forma presencial al local del Patronat, a les 8 del capvespre.

L'acte comptarà, també, amb la col·laboració de la Cristina Gabarró, que presentarà algun dels seus mosaics fotogràfics i d'en Jordi Rodoreda.

Al mateix acte, el Club Excursionista Caminaires de Vilamajor, que a partir d'aquest any ens acull com a secció fotogràfica, organitza un col·loqui amb el títol "LA SEGURETAT A LA MUNTANYA."

Per abordar aquest tema ho fa de la mà d'en Ciscu Carola que va ser cap del parc de Bombers Voluntaris de la Vall de Camprodon i que ho era quan la tragèdia del Balandrau, que va succeir el 30 de desembre de l'any 2000.

A l'acte s'hi farà la projecció del documental "La Seguretat a Muntanya" de Xavier Casillanis i posterior col·loqui amb en Ciscu.

Per tal de complir les mesures de seguretat COVID-19 que aconsellen les autoritats cal que fer la inscripció prèvia omplint aquest formulari.

Des del grup organitzador també us conviden a la inauguració de l'exposició que l'amic Enric Planas, en col·laboració amb en Ricard Mateu i la Sandra Mateu, que es farà divendres dia 25 de juny, a les 7 de la tarda a la plaça del Campanar de Sant Pere de Vilamajor. L'exposició, que té per títol "Els Ibers al Montseny" i als seus voltants, també la podreu visitar a la Mongia del 25 de juny al 3 d'octubre.
 

Darrera actualització: 29.06.2021 | 09:13

Imatges

Exposició La Mongia