"Lidera el teu consum" és una exposició modular sobre consum responsable disponible a les Escoles Velles de Sant Antoni de Vilamajor

Dimecres, 6 d'octubre de 2021 a les 10:00

Un viatge pels cinc sentits que hem de posar com a persones consumidores: Tots som consumidors, coneix els teus drets.

El Casal sociocultural – Escoles Velles de Sant Antoni de Vilamajor acull una nova exposició, sota el lema "Lidera el teu consum" i estarà disponible fins al 4 de novembre.

Es tracta d'una exposició itinerant sobre consum responsable de la Diputació de Barcelona, adreçada a tota mena de públic, que pretén ser un viatge pels cinc sentits que hom ha de posar com a persones consumidores. La mostra porta a les persones visitants a reflexionar sobre tots els aspectes de la vida com a persones consumidores i, alhora, proporcionar la informació i les eines necessàries per consumir responsablement.

A l'exposició, es fa referència a quins són els nostres drets com a consumidors i què podem fer quan creiem que els nostres drets s'han vulnerat. Així mateix, s'informa sobre els serveis públics de consum i es reflexiona sobre aspectes com la importància de revisar l'etiqueta, la contractació de serveis, la compra conscient o la pobresa energètica. 

El contingut estarà disponible fins al pròxim 4 de novembre a les Escoles Velles i es podrà visitar en l'horari d'obertura de l'equipament municipal, coincidint amb la reobertura del primer quadrimestre dels cursos i tallers.

Des de l'Ajuntament animem a la ciutadania a visitar l'exposició i a conèixer tots els aspectes a tenir en compte per ser consumidors responsables i liderar el nostre consum.

Darrera actualització: 06.10.2021 | 10:17