L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor revalida el Segell Infoparticipa 2021 per assolir un 88,46% de qualitat i transparència de la comunicació pública local

Dimecres, 11 de maig de 2022 a les 17:15

L'acte de lliurament de guardons va tenir lloc dilluns 9 de maig al Rectorat de la UAB amb la participació del regidor de Comunicació, Jordi Sibina Camps.

Un total de 136 ajuntaments, 11 consells comarcals i 3 diputacions de Catalunya, han rebut el Segell Infoparticipa, un guardó atorgat pel grup de recerca Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència (ComSET) de la UAB com a reconeixement a la transparència informativa dels webs de les institucions.

Un any més, l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor aconsegueix el reconeixement amb un 88,46% dels indicadors de transparència i qualitat a la pàgina web municipal. El conjunt d'indicadors tenen en compte la informació que es facilita sobre els representants polítics, la gestió dels recursos col·lectius i econòmics, també l'accessibilitat i la qualitat de la informació publicada, la participació ciutadana i les eines que es posen a l'abast de la ciutadania per participar.

La cerimònia de lliurament de la novena edició del Segell Infoparticipa va tenir lloc el dilluns 9 de maig a les 17 h al Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona.

El regidor de Comunicació, Jordi Sibina Camps, va assistir a l'acte en representació de l'Ajuntament per recollir el distintiu que acredita aquest compliment.

L'acte vam comptar amb la participació de la vicedegana del Col·legi de Periodistes de Catalunya Núria de José Gomar, de Miguel Ángel Blanes, doctor en dret i expert en transparència i la seva conferència "De la transparència formal a la real" i amb les intervencions del rector de la UAB, Javier Lafuente i del director general de Dades Obertes, Transparència i Col·laboració de la Generalitat, Albert Cañigueral.

El consistori segueix la seva aposta per la transparència i la qualitat de la informació publica local i continuarà treballant, conjuntament amb el personal municipal, per millorar la qualitat i l'accés a aquesta informació.

Per conèixer més informació del Segell Infoparticipa podeu consultar la pàgina web per veure el mapa interactiu on apareixen tots els ajuntaments i les seves puntuacions.

Darrera actualització: 11.05.2022 | 17:22