La Mostra gastronòmica de Sant Antoni de Vilamajor va ser tot un èxit i amb gran afluència de gent

Dilluns, 19 de setembre de 2022 a les 13:15

Realitzada el passat 17 de setembre al Porxo del parc de Can Sauleda.

Després de dos anys d'aturada a causa de la pandèmia, el passat cap de setmana, el municipi va recuperar la 19a edició de la Mostra gastronòmica.

El Porxo de Can Sauleda, va acollir a partir de les 20 h a una gran afluència de públic que es va acostar per provar el menú que havien preparat els diversos restauradors i establiments participants.

Shaporem gastrobar, l'Antic Casino, el Refugi dels Guiu, Xurros i Xocolata al teu gust, la Pastisseria Sant Llehí, el Refugi, Cerveses TopHat i Cafès vial van ser els restauradors participants encarregats de preparar i servir els seus plats proposats en el menú.

Es podien comprar els tiquets del menú a un preu de 15 € o també hi havia l'opció de complementar el menú o comprar els tiquets individuals per begudes, postres i plats.

Veïns i veïnes, amistats, famílies i gent dels pobles veïns que es van apropar a degustar els plats i a passar una bona estona.

La jornada va ser amenitzada amb música gràcies a la participació de l'Escola de Música MicroSons de Sant Antoni de Vilamajor.

L'Ajuntament vol agrair a tots els establiments que, un any més, s'han sumat a participar-hi i que fan possible aquesta fira i per la dinamització de la restauració al municipi, així com a totes les persones que es van apropar al Porxo i a tot el personal municipal que la fa possible.

Darrera actualització: 19.09.2022 | 13:20