Informació del calendari d'activitats del CSETC adreçades a empreses i persones autònomes i emprenedores del municipi

Dimarts, 13 de setembre de 2022 a les 09:00

Oferta de formacions de gestió de negoci, màrqueting i vendes, eines tecnològiques, comerç, consum, networking i més

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor disposa d'un conveni de col·laboració amb el CSETC, Centre de suport empresarial i tecnològic de Cardedeu. Això permet ampliar i posar a disposició de les empreses i dels emprenedors del municipi, els recursos i serveis que s'ofereixen des del centre de manera gratuïta.

És per aquest motiu que informem de l'ampli ventall de serveis i activitats que ofereix el CSETC a partir del mes de setembre i fins al desembre de 2022, que actualment han obert les inscripcions.
Aquesta tardor es duran a terme activitats per a emprenedors i empreses del territori orientades a treballar aspectes de gestió del negoci, màrqueting i vendes i també que enfocades a la implementació d'eines digitals.

La Mònica Mendoza impartirà durant el novembre la formació Les 12 úniques maneres de captar clients, la Rosaura Alastruey en el marc de l'Aula Tecnològica amb la sessió de Linkedin, tens optimitzada la que ja és la millor xarxa de contactes que existeix, l'Elisabet Bach ajudarà a Respondre les 5 preguntes clau sobre la situació econòmica del nostre negoci i que no sabíem com contestar, entre altres formacions que es podrien citar.

En aquesta programació, com a novetat, el CSETC ofereix diferents tallers, formacions i una masterclass en el marc del projecte de l'Aula Sistèmica, que amb un enfocament multidimensional, a més dels elements racionals més habituals, incorpora la visió i metodologia sistèmica en el disseny i implementació del projecte de negoci.

També hi trobareu tallers i activitats per a comerciants, de temes relacionats amb el consum, enfocats a la gestió de les indústries culturals i també la represa de les trobades de networking per a crear sinergies entre emprenedors i empresaris del territori.

Consulta tota la informació a www.csetc.cat o contacta directament amb el CSETC al 93 844 42 03, a info@csetc.cat o presencialment al c/ Josep Vilaseca, núm. 23 de Cardedeu.

Darrera actualització: 13.09.2022 | 08:56

Enllaços

Imatges