El Campionat Catalunya de Trial 2022 va tenir lloc a les instal·lacions de Trial Evolution a Sant Antoni de Vilamajor el passat cap de setmana

Dimarts, 3 de maig de 2022 a les 09:15

Amb la participació de més de 140 riders, entre ells 43 de Trial Evolution, que van obtenir molts bons resultats i la proclamació de tres d'ells com a Campions de Catalunya en les seves categories: Martí Yélamos, Víctor Pérez i Guillem Montoya

El passat diumenge 1 de maig, les instal·lacions de Trial Evolution de Sant Antoni de Vilamajor van ser l'escenari dels Campionats de Catalunya de Trial 2022, que van aplegar a més de 140 riders.

Els participants havien de completar 5 zones a dues voltes intentant assolir la màxima puntuació possible per aconseguir el títol de Campions i Campiones de Catalunya de Trial.

Les zones, tipus indoor, eren exigents i van posar a prova les habilitats dels i les pilots.

Un total de 43 corredors de Trial Evolution van participar en la competició, obtenint molts bons resultats i la proclamació de tres d'ells com a Campions de Catalunya:

  • En categoria júnior, Martí Yélamos de Sant Antoni de Vilamajor, en Cadet, Víctor Pérez de Sant Pere de Vilamajor i Guillem Montoya de Sant Antoni de Vilamajor en categoria Infantil.

En elit femení, Mònica Castellà de Sant Pere de Vilamajor assolia la medalla de plata com també Max Ballesté en categoria infantil i que Andrea Pérez de Sant Pere de Vilamajor en categoria Infantil Femení.

En la categoria principiant, Lluc Roa va pujar al caixó més alt del podi i en les categories Open també es van assolit molts bons resultats:

  • En Open Blau, el primer lloc ha estat per Jan Castillo, seguit per Aran Cassà amb la segona plaça del podi.
  • En Open Blanc, Dalmau Marí obtenia també un primer lloc, i l'acompanyava en el podi,Jan Moron amb la tercera plaça.
  • En Open Negre destacar la segona posició d'Eloi López.

En la màxima categoria, elit femení i elit masculí, Laia Esquís i Eloi Palau van revalidar els seus títols com a Campiona i Campió de Catalunya de Trial.

Aquest any la Federació Catalana de Ciclisme també premiava als clubs/escoles de trial. Trial Evolution de Sant Antoni de Vilamajor va aconseguir la primera posició, lloc que confirma que l'Escola de Trial Evolution és un referent en el Món del trial.

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor trasllada la seva felicitació als campions i campiones i a tots els riders participants, així com el reconeixement i l'agraïment a Trial Evolution per ser un referent en aquest esport i per promoure'l al municipi a través d'esdeveniments tan importants com aquest, on destaca la bona feina i el reconeixement dels i les riders del club.

Darrera actualització: 03.05.2022 | 09:21