Detecció de casos positius de Covid-19 entre el personal municipal de l'Ajuntament

Dijous, 12 de novembre de 2020 a les 18:15

Comunicat oficial i activació dels protocols de seguretat.

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor informa que en els darrers dies s'han detectat casos positius de Covid-19 dins la plantilla de l'Ajuntament.

Des del primer moment s'han adaptat els protocols sanitaris de seguretat, conjuntament amb el CAP, i s'està procedint a realitzar les proves al personal laboral, respectant els aïllaments domiciliaris.

Les persones aïllades de manera preventiva no han desenvolupat cap símptoma de la malaltia i mantenen la seva activitat laboral des de casa.

Actualment l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania segueix oferint el servei amb cita prèvia per fer els tràmits que requereixen presencialitat, amb totes les mesures de seguretat.

Tot i això, us demanem més que mai, que prioritzeu els tràmits telemàtics a través de la Seu Electrònica.

Davant la situació, les urnes habilitades per a la votació de les propostes finals dels Pressupostos Participatius, queden anul·lades i prioritzem les votacions telemàtiques a través d'aquest enllaç.

Des de l'Ajuntament s'han activat tots els protocols sanitaris i volem transmetre un missatge de tranquil·litat a tota la ciutadania. I sobretot, recordar la importància de fer correctament els aïllaments dels casos positius i dels contactes estrets. Davant de símptomes, cal quedar-se casa i informar els centres sanitaris.

Darrera actualització: 12.11.2020 | 18:15