Afectacions en el trànsit i aparcaments habilitats durant els dies de Festa Major a Sant Antoni de Vilamajor

Dimecres, 17 d'agost de 2022 a les 12:00

A partir de les 18 h es tallarà la BP-5107 al seu pas pel nucli i s'habiliten els aparcaments següents: descampat davant del K28 i aparcament Torre Roja de Sant Pere de Vilamajor.

A causa de la Festa Major de Sant Antoni de Vilamajor, programada per als dies 19, 20, 21 i 22 d'agost de 2022, s'informa de les restriccions viàries que afectaran la mobilitat de vehicles al municipi durant aquests dies.

A partir del dijous 18 i fins al diumenge 21 d'agost, a partir de les 18 h es tallarà la circulació de vehicles a la BP-5107 entre els trams de l'aparcament del Triangle i el Patronat i fins a finalització dels actes nocturns.

Per altra banda, i per facilitar l'aparcament dels vehicles que vinguin als actes, s'habiliten dos nous aparcaments:

  • El camp senyalitzat de davant del Magatzem K28, cedit pel propietari i amb accés directe a la zona jove de l'Escola Joan Casas
  • L'aparcament del Torre Roja, cedit per l'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor i per facilitar la connexió amb els escenaris de la plaça de la Vila i de Can Perpunter.

A més d'aquests, la resta d'aparcaments municipals, excepte el de Can Perpunter i el de la plaça del Mercat, també estaran disponibles per vehicles:

Darrera actualització: 17.08.2022 | 12:28

Imatges