Acte d'inauguració de l'exposició "5 infermeres de Vilamajor"

Divendres, 7 d'agost de 2020 a les 14:00

a l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor.

Dijous 7 d'agost a les 18h va tenir lloc l'acte d'inauguració de l'exposició "5 infermeres de Vilamajor" a la planta baixa de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor.

A l'acte van assistir les infermeres protagonistes de les fotografies amb les seves famílies, juntament amb la fotògrafa Cris Gabarró i la directora d'art Laura Dilo.

Els regidors del govern tampoc hi van faltar en representació de l'Ajuntament i van agrair la tasca de les professionals, especialment en aquesta situació excepcional que ens ha tocat viure a causa de la crisi sanitària.

Durant els parlaments, en Quim Vergés Reigidor de CanVi, va destacar "l'agraïment a la vostra tasca com infermeres i al suport de les seves famílies".

Ferran Calvera com a Regidor de PUSA també va reconèixer la seva tasca "el que heu fet durant aquesta pandèmia va més enllà de les vostres obligacions professionals com a infermeres, és una mostra de solidaritat"

L'exposició està disponible a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) de l'Ajuntament i es pot visitar de dilluns a divendres de 10 a 13 h.

Darrera actualització: 07.08.2020 | 14:03

Imatges

Cris Gabarró i Laura Dilo Inauguració de l'exposició "5 infermeres de Vilamajor"