Visita guiada per la història de les escoles de #SAV

Diumenge, 30 d'octubre de 2022 de 17.00 h a 18.30 h

A càrrec de Ferran Sarrià.

Què en sabem de la història i dels equipaments documentats de #SAV?

Amb la col·laboració de l'Ajuntament.

El vilamajorí Ferran Sarrià, aficionat historiador del passat de la nostra Vila, organitza una visita guiada oberta a la ciutadania de Sant Antoni de Vilamajor.

La visita tindrà lloc el pròxim diumenge 30 d'octubre amb sortida a les 17 h des de la plaça d'en Riera amb la finalitat de recórrer els diversos equipaments documentats com a escoles al llarg de la història del nostre municipi.

El vilamajorí ha fet un treball de recerca a través de l'arxiu Municipal en el qual ha recopilat molta informació a través dels arxius existents, la història amb les anècdotes, els detalls i els records del passat.

La visita, emmarcada dins de la commemoració del Bicentenari d'enguany i amb la col·laboració de l'Ajuntament, pretén aprofundir en la història de les escoles del municipi i difondre la informació a la resta de vilamajorins i vilamajorines, juntament amb el material i les recreacions editades des de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament.

A més, aprofitem l'ocasió per fer difusió del grup "Fets i gent de Vilamajor", un grup de WhatsApp que el Ferran utilitza per difondre tot el seu coneixement adquirit i compartir-lo a través d'articles amb imatges i històries plenes de vida. Les persones interessades es poden unir a través d'aquest enllaç d'invitació.

Plaça d'en Riera

Plaça d'en Riera - 08459 Sant Antoni de Vilamajor - Barcelona (Catalunya)
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 18.10.2022 | 11:23