Vine i desperta el teu Swing

Divendres, 7 de juny de 2019 (De 17.00 h a 19.00 h)

Sant Antoni de Vilamajor se suma a la  commemoració del Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones i us planteja la següent  activitat:

  • Taller de dansa i creixement personal. VINE I DESPERTA EL TEU SWING. A càrrec de l’educadora social i ballarina Sara Toro.

Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones. 28 de maig.

El Dia Internacional d’acció per a la salut de les dones és una diada amb l’objectiu de promoure que cada any es dediqui un dia a fer públic l’estat de salut de les dones, les seves demandes i el compromís de les administracions per afavorir-les

El Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones sorgeix a partir d'una reunió realitzada després de la V Trobada Internacional Dona i Salut celebrada l'any 1987 a Costa Rica. La Xarxa de Salut de les Dones Llatinoamericanes i del Carib va proposar el 28 de maig com una data per a la mobilització i la reivindicació, on la salut de les dones fos la protagonista.

Les diferències i les desigualtats de gènere impliquen que sorgeixin desigualtats entre homes i dones, pel que fa a la salut i l’accés a la sanitat.

D'aquesta manera s'establí que cada 28 de maig es commemorés a cada país, amb mobilitzacions i demandes per la nostra salut.

Casal sociocultural Escoles velles

Plaça de l'1 d'octubre de 2017, 1 - 08459 Sant Antoni de Vilamajor
Telèfon: 938 450 045
Correu electrònic: puntinformacio@savilamajor.cat
Horari:  
Dilluns a divendres de 18.00 a 21.00 h
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 24.05.2019 | 13:14