Taller "La Caputxeta que ja no som"

Dimarts, 29 de març de 2022 de 18.30 h a 21.00 h

Taller vivencial, pràctic i interactiu adreçat a les dones del poble. 

A càrrec de l'entitat Associació Ginesta. Art i Feminisme,

Inscripcions obertes a puntinformacio@savilamajor.cat o presencialment a les Escoles Velles. 

 

La regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, a través del recurs subvencionat per l'Oficina de Polítiques d'Igualtat i dins el Catàleg de Serveis 2022 de la Diputació de Barcelona, ofereix una proposta de taller amb metodologies creatives adreçat al col·lectiu de dones del municipi.

El taller anirà a càrrec de l'entitat Associació Ginesta. Art i Feminisme, amb motiu del 8M Dia Internacional de les Dones i emmarcat en el mes lila, tindrà lloc el dimarts 29 de març de 18.30 a 21 h a les Escoles Velles de Sant Antoni de Vilamajor.

Les inscripcions estan obertes i es poden fer per correu electrònic a puntinformacio@savilamajor.cat presencialment a l'equipament de les Escoles Velles, en el seu horari d'obertura.

L'objectiu d'aquest és crear un espai de reflexió sobre la socialització de gènere i com els rols i estereotips socials i culturals ens condicionen com a dones;

  • Reflexionar a partir de la nostra realitat i la pròpia "motxilla de gènere".
  • Revisar i qüestionar els conceptes associats al gènere per crear altres possibilitats de ser i estar.

Consisteix en un taller vivencial, pràctic i interactiu que a partir de la lectura de "El conte", una versió alternativa i contemporània de la Caputxeta Vermella, i de l'ús d'eines creatives molt senzilles (escriptura i fotografia), ofereix repensar i viure els patrons estereotipats i els rols imposats per la socialització de gènere des d'una perspectiva feminista i empoderadora tot cercant alternatives individuals i col·lectives.

Casal sociocultural Escoles velles

Plaça de l'1 d'Octubre de 2017, 1 - 08459 Sant Antoni de Vilamajor
Telèfon: 938 450 045
Adreça electrònica: puntinformacio@savilamajor.cat
Horari:  
de dilluns a divendres de 18.00 a 21.00 h.
Vegeu situació en el mapa
Darrera actualització: 15.03.2022 | 09:49