Sonríe, ¡Es una orden!

Divendres, 17 de gener de 2020 (De 19.45 h a 21.00 h)

Teatre de la companyia Revolart

Revolart ens presenten la seva darrera obra on es tractaran, amb una mirada crítica, diferents temàtiques i problemàtiques de les societats actuals. A través de a la interacció amb el públic ens convidaran a explorar les contradiccions dels diferents punts de vista existents.

Sinopsi: En un món on els afectes ja estan digitalitzats i tots aquells que es mostrin amb dubtes a ensenyar el seu millor somriure estan fora de l'èxit. Un món en el qual, actualment, la imposició del somriure és la icona de d'una filosofia d'allò positiu... Annie té problemes a la feina i està una mica desanimada, Pilar acaba de tallar amb la seva parella, però pensa que tot és qüestió d'actitud, i que per sobre de tot ha de lluir un gran somriure i ser positiva. Què s'amaga darrere d'un somriure imposat per una societat que exalça la filosofia del positivisme? Per què necessitem viure rodejats de tasses, pòsters i eslògans que ens indiquen que l'únic camí a l'èxit passa per un positivisme absolut? Ens ajuda a ser felices la censura de les emocions?

L'obra de teatre, en castellà, té una duració de 30 minuts i es complementa amb un fòrum-xerrada obert a totes les assistents.

Entrada a taquilla inversa.

Organitza: Ateneu Popular de Vilamajor

Darrera actualització: 14.01.2020 | 12:05