POSPOSAT - Sortida reconeixement d'ocells - Nadal SAV 2021

Del 29 a les 09.00 h al 30 de desembre de 2021 a les 13.00 h

Punt de sortida: Ajuntament Can Perpunter.

Inscripció a participacio@savilamajor.cat

Consulta el material per practicar.

Intenta respondre el formulari de Google amb les 25 fotografies d'ocells vistos en el municipi i utilitza els documents adjuntats per poder identificar-los: Llistat d'ocells i Clau d'identificació dels ocells.

Recomanacions per a la sortida

  • La sortida és a l'aire lliure, convé dur sabates còmodes i adequades per caminar per pistes de terra, i prou abric per l'època de l'any. Tingueu en compte que els binocles acostumen a ser de carcassa metàl·lica, que refreda molt les mans, per això convé dur uns guants que abriguin bé però que tinguin dits per a poder enfocar (amb unes manyoples costaria més).
  • La sortida dura 4 hores. Penseu si us caldrà una bossa o motxilla amb un mica d'aigua i la resta de coses que convingui dur.
  • Qui tingui binocles i guia de camp, faria bé de dur-los, sobretot els binocles. Si no en teniu, demaneu als coneguts si us en poden deixar uns. No recomanem que us els compreu perquè durant la sortida comentarem quins criteris cal seguir per a triar els binocles i la guia més convenients, si l'observació d'ocells us motiva prou com per a comprar aquest material.
  • Durant la sortida de camp, cal ser conscients que la natura ha de ser un lloc de gaudi per a tots. Intentarem no fer soroll innecessari ni malmetre res.

Darrera actualització: 23.12.2021 | 16:27