Pedalada entre Vilamajor i Llinars i presentació del servei de vehicle elèctric compartit de SAV

Dissabte, 18 de setembre de 2021 de 11.00 h a 13.00 h

Amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

A càrrec de la Coordinadora de Llinars i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor.

Pedalada entre Vilamajor i Llinars – Dissabte 18 de setembre de 2021

La Coordinadora de Llinars "Vilamajor i Llinars pedalem" ha organitzat una pedalada amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor i amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat.

La sortida en bicicleta tindrà lloc el pròxim dissabte 18 de setembre amb tret de sortida des del Porxo de Can Sauleda a les 11 h per sortir cap a Llinars.

L'acció, emmarcada dins la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura, té la finalitat de reivindicar la necessitat d’un carril bici que doni resposta a la mobilitat diària, sostenible i segura.  

A la pedalada també hi participarà el nou vehicle elèctric compartit que s'ha adquirit des de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor per potenciar i oferir un servei de mobilitat compartida, sostenible i segura.

A les 11.45 h arribarem a l'Auditori de Llinars on ens trobarem amb la colla de Llinars i tindran lloc els parlaments.

Tot seguit, tornarem totes juntes cap al Porxo de Can Sauleda on hi haurà la presentació del nou vehicle elèctric compartit que posarà en marxa el seu servei a partir del dilluns 20 de setembre.

Des de l'Ajuntament fem una crida a la participació ciutadana per sumar-se en aquesta activitat emmarcada a la Setmana de la Mobilitat Sostenible.

 

Parc i Porxo de Can Sauleda

Parc i Porxo de Can Sauleda - 08459 Sant Antoni de Vilamajor - Barcelona (Catalunya)
Vegeu situació en el mapa
Darrera actualització: 13.09.2021 | 14:38

Imatges