Nits d'estiu - Música en viu

Divendres, 19 de juliol de 2019 de 21.00 h a 23.55 h

Nit d'havaneres a càrrec de Port Vell

El grup Port Vell neix a Barcelona el desembre de l'any 1995, fruit de les inquietuds d'un grup de cantaires de diverses formacions. Ja des del principi desenvolupen l'estil Port Vell: un estil fresc basat en les harmonitzacions vocals i un acompanyament musical ric i elaborat. El seu repertori està format per havaneres clàssiques, modernes i pròpies, valsos mariners, balades, sardanes, cançó de taverna, cançó catalana...

Durant les diferents etapes del grup, s'han enregistrat 4 discos i un DVD, tots amb bona difusió radiofònica i televisiva (Cadena Dial, Cadena 40, Onda Rambla, COM Ràdio, TVMataró, 25TV...).

El grup ha participat dues vegades a la tradicional Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell (anys 97 i 2003), També ha col.laborat en diverses ocasions amb el mestre Josep Lluis Ortega-Monasterio, i amb els grans Tomeu Penya i Núria Feliu.

Amés de participar en nombroses cantades arreu dels Països Catalans, incloent les conegudes de l'Arbreda de Palamós, Les Santes de Mataró, la Mercè, Sants, Gràcia i Barcelona Cara al Mar a Barcelona, i diverses actuacions a Eivissa i Formentera, també ho ha fet a Castelló, Bilbao, Portugalete, València, Valladolid, Toledo, Águilas (Murcia), Suècia, Finlàndia...

El grup està format en l'actualitat per Julià Martínez (tenor i guitarra), Laia Tallet (mezzo-soprano), Xavier Tallet (veu baixa i direcció musical), Denis Serrano (acordió) i German Tallet (tècnic de so).

Parc i Porxo de Can Sauleda

Parc i Porxo de Can Sauleda - 08459 Sant Antoni de Vilamajor - Barcelona (Catalunya)
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 28.06.2019 | 12:35

Imatges