Mercat Vilapop

Dissabte, 30 d'abril de 2022 de 10.00 h a 14.00 h

NOVA UBICACIÓ: PORXO DE CAN SAULEDA

Vine a comprar articles de segona mà!

Amb una vintena de parades.

Organitza: Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, a través de les regidories d'Economia Local i Sostenibilitat, i en exercici de les competències que li són pròpies, organitza el primer mercat de segona mà sota el nom "Vilapop".

Tindrà lloc el dissabte 30 d'abril de 2022, de 10 a 14 h, a la plaça d'en Riera, on s'ubicaran una vintena de parades amb varietat d'articles: roba, decoració, accessoris, llibres...
Vilapop vol promoure la venda d'objectes de segona mà i d'intercanvi per allargar la vida dels productes i generar menys residus i persegueix els següents objectius:

  • Promocionar l'activitat comercial a Sant Antoni de Vilamajor.
  • Animar els vilamajorins i vilamajorines que se sumin a aquesta bona pràctica, per tal d'evitar el consum innecessari i reaprofitar articles que encara tenen vida d'ús.
  • Apostar per activitats en què siguin compatibles el creixement econòmic del municipi i la preservació del medi ambient.

Durant el mes de març, es van obrir les inscripcions per participar en aquesta primera edició del mercat, i davant l'èxit de participació, la regidoria aposta per oferir una nova edició durant el mes de maig.

Parc i Porxo de Can Sauleda

Parc i Porxo de Can Sauleda - 08459 Sant Antoni de Vilamajor - Barcelona (Catalunya)
Vegeu situació en el mapa
Darrera actualització: 29.04.2022 | 12:07