Lliurament de premis de la XI edició del Continuat de Fotografia i documental amb col·loqui "La seguretat a la muntanya"

Divendres, 2 de juliol de 2021 de 20.00 h a 21.30 h

A càrrec del Club Excursionista Caminaires.

Cal inscripció prèvia en aquest formulari.

El pròxim divendres dia 2 de juliol tindrà lloc la cloenda i lliurament de premis de la XI edició del Continuat de Fotografia, Vilamajor 2021.

Es realitzarà de forma presencial al local del Patronat, a les 8 del capvespre.
L'acte comptarà, també, amb la col·laboració de la Cristina Gabarró que presentarà algun dels seus mosaics fotogràfics i d'en Jordi Rodoreda.

Al mateix acte, el Club Excursionista Caminaires de Vilamajor, que a partir d'aquest any ens acull com a secció fotogràfica, organitza un col·loqui amb el títol LA SEGURETAT A LA MUNTANYA.

Per abordar aquest tema ho fa de la mà d'en Ciscu Carola que va ser cap del parc de Bombers Voluntaris de la Vall de Camprodon i que ho era quan la tragèdia del Balandrau, que va succeir el 30 de desembre del l'any 2000.
A l'acte s'hi farà la projecció del documental "La Seguretat a Muntanya" de Xavier Casillanis i posterior col·loqui amb en Ciscu.

Per tal de complir les mesures de seguretat COVID-19 que aconsellen les autoritats cal que fer la inscripció prèvia omplint aquest formulari.

Des del grup organitzador també us conviden a la inauguració de l'exposició que l'amic Enric Planas, en col·laboració amb en Ricard Mateu i la Sandra Mateu, que es farà divendres dia 25 de juny, a les 7 de la tarda a la plaça del Campanar de Sant Pere de Vilamajor. L'exposició, que te per títol Els Ibers al Montseny i als seus voltants, també la podreu visitar a la Mongia del 25 de juny al 3 d'octubre.

El Patronat

Avinguda Catalunya, 4 - 08459 Sant Antoni de Vilamajor
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 29.06.2021 | 07:51