Jornada portes obertes Escola Joan Casas

Dissabte, 4 de març de 2023 de 11.00 h a 13.00 h

Una oportunitat per conèixer el centre, el seu programa educatiu i els seus espais d'aprenentatge, el menjador amb la nova cuina pròpia i el pati naturalitzat que va sortir dels Pressupostos Participatius 2020
Inscripcions al següent formulari
Més informació del centre a https://agora.xtec.cat/esc-joancasas/

Un any més, l'Escola municipal d'Infantil i Primària, obre les portes per donar a conèixer els espais i el programa educatiu a totes les families interessades.

  • La jornada de portes obertes tindrà lloc el dissabte dia 4 de març de 2023 a les 11 h i per poder assistir-hi, cal fer la inscripció prèvia en el seguent formulari.

Una vegada feta la reserva a través del formulari, rebreu tota la informació necessària prèvia a la jornada i tots els vostres dubtes podran ser resolts durant la visita, coneixereu l'escola per fora i per dins i els espais temàtics.

A més, la visita també permetrà conèixer l'equip directiu del centre, els i les mestres coordinadores de les diferents comunitats i sobretot viure el tarannà i l'essència del centre.

L'Escola Joan Casas ofereix l'oferta educativa d'Infantil de segon cicle (3-6 anys) i l'educació Primària (6-12 anys), és una escola engrescada, vinculada a projectes d' STEAM pertanyents a diversos àmbits cientificotecnològics, matemàtics, creatius, connectats sempre amb la natura i fidels al mètode científic.

A més, el centre disposa d'un pati del XXI, fruit d'una proposta guanyadora de l'edició dels Pressupostos Participatius 2020 de Sant Antoni de Vilamajor i executat durant l'any 2022, que consta d'una zona d'aprenentatge i de lleure on els infants poden trobar un espai de joc més verd, natural i divers. Combinada amb diferents elements de joc natural i mobiliari sostenible, versàtil i estimulador que tenen la finalitat de facilitar i promoure la descoberta de l'entorn, l'experimentació i les relacions socials.

L'any passat, també es va posar en marxa el servei de cuina menjador amb les obres subvencionades per l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor i amb la finalitat d'oferir el servei de cuina in situ a tots els nens i nenes que utilitzen el menjador escolar, que abans consistia en un càtering.

Descobreix tota la informació del centre educatiu a través de la seva pàgina web Escola Joan Casas.

Preinscripció escolar:

La presentació de sol·licituds per la preinscripció escolar dels cicles d'educació infantil (3-6 anys), educació primària i Educació Secundària Obligatòria, es realitzarà a través del web de la Generalitat de Catalunya i tindrà lloc a partir del març en les dates següents:

Presentació de sol·licituds:

  • Educació infantil (3-6 anys) i educació primària: del 6 al 20 de març de 2023
  • Educació Secundària Obligatòria: del 8 al 20 de març de 2023

Matrícula:

  •  Educació infantil, educació primària i Educació Secundària Obligatòria: del 20 al 28 de juny de 2023

Escola Joan Casas

Ramon Berenguer IV, 21 - 08459 Sant Antoni de Vilamajor - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 938 452 150
Adreça electrònica: a8025319@xtec.cat
Lloc web: agora.xtec.cat/esc-joancasas/
Horari:  
Horari setembre: 9 a 13 h i de 15:30 h a 16:30 h
Horari lectiu: de 9 a 12:30 h i de 15 a 16:30 h;
Migdia: de 12:30 a 15 h (menjador - servei de càtering)
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 06.02.2023 | 13:36