Inscripcions Cursos i tallers culturals 2n quadrimestre 2022-23

Del 6 a les 09.15 h al 17 de febrer de 2023 a les 20.00 h

Noves propostes: lettering, esgrima, capoeira, zumba...

Consulta la programació i la informació aquí.

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor publica la informació relativa al 2n quadrimestre d'enguany amb l'oferta dels cursos i tallers culturals que s'imparteixen al municipi.

A més de les diverses propostes habituals de salut, exercicis i entrenaments, idiomes, expressió i moviment, tallers de cuina i de benestar, s'hi afegeixen noves propostes per aquest quadrimestre: capoeira per a infants i adults, història del feminisme, esgrima escènic, zumba, cuina d'aprofitament i lettering per a infants i adults. Una programació pensada per a tots els gustos i totes les edats.

El pròxim 6 de febrer s'obrirà el termini d'inscripció que estarà obert fins al dia 17 de febrer. Les classes s'iniciaran la setmana del 20 de febrer i com sempre, s'impartiran en horari de matins a la Rectoria de Sant Julià d'Alfou i en horari de tardes al Casal sociocultural Escoles Velles.

Durant els pròxims dies, també s'habilitaran els tríptics informatius en format paper a diversos equipaments de municipi, com ara, al Casal Sociocultural - Escoles Velles, a la Rectoria de Sant Julià d'Alfou, a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament i al Casal de la Gent Gran Can Monteys.

Informació de les inscripcions

Horaris:

  • Casal sociocultural - Escoles Velles (pl. de l'1 d'octubre de 2017, núm. 1): de dilluns a divendres de 17 a 21 h
  • Rectoria de Sant Julià d'Alfou (pl. Sant Julià d'Alfou, núm. 2): de dilluns a divendres de 9.15 a 13.15 h

El procediment d'inscripció és el següent: tramitar el formulari d'inscripció (adjuntat) en alguns dels nostres centres a través dels correus electrònics (puntinformacio@savilamajor.cat o info@alfou.org) i quan sigui confirmada la plaça es podrà fer el pagament de manera presencial.

Un cop complimentat el full d'inscripció, la reserva de la plaça només serà vàlida si es presenta el resguard de pagament abans de les 72 hores. Més enllà d'aquest termini, no es podrà garantir la disponibilitat de la plaça.

Modalitats de pagament:

  • Ingrés al compte de La Caixa: ES81.2100.3849.0302.0009.5420
  • Pagament amb targeta de crèdit/dèbit (només a les Escoles Velles, pl. de l'1 d'octubre de 2017)

Preus per quadrimestre:

  • Classes d'1 hora: 42,50 €/quadrimestre
  • Classes d'1 hora i mitja: 63,75 €/quadrimestre
  • Classes de 2 hores: 85,00 €/quadrimestre

Si vols conèixer la programació i tota la informació accedeix a través d'aquest enllaç.

Per a qualsevol dubte, pots contactar directament als centres culturals: Escoles Velles o Rectoria de Sant Julià d'Alfou.

Darrera actualització: 30.01.2023 | 10:35