Inscripcions «Curs de ràdio pràctic, per connectar amb el món»

Del 15 de setembre a les 00.00 h al 5 d'octubre de 2022 a les 00.00 h

Durada del curs: del 7/10 al 16/12

Lloc: Ràdio Vilamajor

Inscripcions a  info@comsoc.cat

Després de l'èxit del primer curs "Curs de pòdcasts, les noves narratives que escolta el món" i del qual va néixer el programa de ràdio "Broten pòdcasts al Porxo de Can Sauleda", torna una segona edició enfocada en la pràctica radiofònica.

Un curs gratuït i subvencionat per l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor i la Diputació de Barcelona, que es realitzarà presencialment els divendres a la tarda, del 7 d'octubre a 16 de desembre a Ràdio Vilamajor i dinamitzat per COMSOC Comunicació Social.

Les places són limitades i les inscripcions estaran obertes fins al 5 d'octubre i s'han de fer enviant un correu a info@comsoc.cat amb el nom, cognom, edat, motivació i telèfon de contacte.
 

Informació del curs

El «Curs de ràdio pràctic, per connectar amb el món» s'adreça a persones amb una edat mínima de 16 anys que tinguin la disponibilitat i el compromís d'assistir al 80% de les sessions. Les places són limitades i s'atorguen per ordre d'inscripció.

El curs es centrarà a facilitar els coneixements, els recursos, els exemples, i les pràctiques necessàries per poder elaborar un projecte radiofònic amb l'expressivitat pròpia del llenguatge sonor. A més, cada persona inscrita disposarà de cinc hores de tutoria personalitzada per tal de gaudir de l'acompanyament necessari per fer créixer el seu propi projecte.

La metodologia de les sessions combinarà l'exposició de continguts, l'audició de materials, un diàleg permanent amb els i les participants, la pràctica sonora als estudis de l'emissora, i temps per a preparar el mateix projecte. També hi haurà un treball col·laboratiu entre iguals, a través de diferents dinàmiques grupals, que permetrà compartir les habilitats i competències de les persones participants, compartir aprenentatges i intercooperar.

El contingut del projecte radiofònic ha d'estar relacionat amb l'Agenda 2030, que recull els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), i que tracten temes tan diversos com la igualtat de gènere, l'acció climàtica, i el consum i la producció sostenibles. Potser ara no tens clar com encaixar els teus interessos amb aquests objectius, si és així no pateixis, és normal! En parlarem a l'inici de curs, però si ho prefereixes envia'ns un WhatsApp al 717 70 58 67 i ho comentem!

Et convidem a crear l'espai radiofònic que voldries escoltar, a passar-t'ho bé amb el que fas, a compartir-ho amb els pobles de Vilamajor i amb el teu públic objectiu.

Darrera actualització: 15.09.2022 | 10:59