Inscripció Clubs de lectura de la Biblioteca 2022 - 2023

Del 1 a les 15.30 h al 30 de setembre de 2022 a les 20.00 h

Enguany la Biblioteca Joana Raspall i Juanola oferirà cinc Clubs de Lectura, per a diferents edats i gustos. Les inscripcions són gratuïtes ( a excepció de Paraules de contraban) i duraran fins a finals de setembre. Les trobades començaran el mes d'octubre, amb la resta d'activitats, i s'estendran fins el mes de maig o juny segons el Club. Des de la biblioteca es facilitaran tots les lectures.

  • TARDES DE BOOK'N'ROLL: Club de lectura infantil, per a infants de 7 a 10 anys. Espai d'experimentació per fomentar la imaginació i la creativitat a través de la lectura d'àlbums il·lustrats. Conduït per Gemma Garcia Vilardell. Cada primer divendres de mes de 18 h a 19 h.

 

  • PARAULES DE CONTRABAN: Club de lectura juvenil, a partir de 13 anys, dintre de les activitats extraescolars de l'AMPA de l'INS Vilamajor. Espai per compartir les opinions sorgides al voltant dels llibres i còmics proposats. Seran lectures divertides i a vegades controvertides, que ens permetran debatre sobre els rols de gènere, les relacions entre adolescents, la identitat, la sexualitat, la família, l'amistat o l'amor. Conduït per Gemma Garcia Vilardell. Cada tercer dijous de mes de 16.30 h a 17.30 h. Inscripcions a aquí

 

  • CLUB DE LECTURA SAV: Un espai de tertúlia on gaudir del plaer de llegir i compartir les opinions sobre les lectures proposades. Llegirem novel·les de diferents gèneres i de diferents autors, tant locals com nacionals i internacionals. Dintre les activitats del Club es fan dues trobades amb escriptors de les obres proposades. Conduït per Jose Luis Ibánez. Cada segon dimecres de mes de 19 h a 20 h.

 

  • CONTRA LA HISTÒRIA ÚNICA: Club de lectura feminista on llegirem novel·les, biografies obres d'assaig, que ens permetin ampliar la nostra mirada i conèixer la diversitat dintre del feminisme. Conduït per Marina Martori. Cada tercer dilluns de mes de 19 h a 20 h. 

 

  • LLEGIR EL TEATRE: Club de lectura sobre textos teatrals. Cada sessió es dedicarà a una obra inclosa en la programació del Teatre Nacional de Catalunya. Els membres del club tindran la possibilitat d'anar al TNC a veure les obres amb descompte. Conduït per Elena Codó. Cada quart divendres de mes de 19 h a 20 h. 

Inscripcions a la Biblioteca Joana Raspall i Juanola.

Per estar al dia de les activitats de la Biblioteca, consulta la nostra pàgina de Facebook i als nostres canals de Twitter i Instagram!

 

Biblioteca Joana Raspall i Juanola

Pau Casals, 41 - 08459 Sant Antoni de Vilamajor
Telèfon: 938 453 077
Adreça electrònica: b.st.antoni@diba.cat
Lloc web: bibliotecavirtual.diba.cat/sant-antoni-de-vilamajor-biblioteca-municipal-joana-raspall-i-juanola
Horari:  
hivern:
dimecres, de 9.30 a 13.30 h;
de dilluns a divendres, de 15.30 a 20 h.

Horari d'estiu (del 15 de juny al 15 de setembre):
dimecres, de 10.00 a 14.00 h;
de dilluns a divendres, de 15.30 a 20.30 h.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 14.09.2022 | 10:25