Carnestoltes 2023 - Rua, Concurs de disfresses i festa al Patronat

Del 18 a les 17.00 h al 19 de febrer de 2023 a les 03.00 h

A les 17 h a la pl. de la Vila - Inici de la Rua de Carnestoltes. Consulta el mapa amb l'itinerari aquí.
De 18 a 20.30 h al Patronat – Concurs i ball de disfresses. Premis a les millors disfresses amb un total de 700 euros repartits entre les categories infantil, individual i la categoria grupal. Consulta les bases reguladores i el procediment d'inscripció aquí.
A partir de les 23 h Festa al Patronat – Concert amb la "SWITCH BAND" i tot seguit, DJ P&P SOUND.

Organitza: Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

El pròxim cap de setmana del 18 i el 19 de febrer de 2023, el municipi s'omplirà de propostes per a totes les edats per gaudir conjuntament d'aquesta data assenyalada i que tant agrada a petits i grans.

La regidoria de Festes de l'Ajuntament ha organitzat per dissabte dia 18 de febrer la tradicional rua de Carnaval, amb el ball i concurs de disfresses i la festa de nit. A continuació s'especifiquen els actes programats per dissabte:

 • De 18 a 20.30 h al Patronat – Concurs i ball de disfresses. Un any més, torna el concurs per premiar a les millors disfresses del municipi, que repartirà un total de 700 euros repartits entre les categories infantil (nen/es de fins a 11 anys – premi de 200 euros), individual (persones majors d'11 anys – premi de 200 euros ) i la categoria grupal (grups d'amistats/familiars – premi de 300 euros). Consulta les bases reguladores aquí.
  • Les inscripcions per participar en el concurs s'obriran a partir del dimecres 15 de febrer i es podran fer presencialment durant els dies i horaris següents, s'adjunta també el formulari d'inscripció per qui prefereixi portar-lo omplert des de casa:
   • De dimecres 15 de febrer fins al divendres 17 de febrer: entre les 17 i les 21 h al Casal Sociocultural -Escoles Velles de Sant Antoni de Vilamajor.
   • El dissabte 18 de febrer al matí: entre les 10 i les 12 h al Casal Sociocultural -Escoles Velles de Sant Antoni de Vilamajor.
   • El dissabte a la tarda també s'obriran inscripcions in situ abans de començar el concurs, entre les 18 les 18.30 h en El Patronat de Sant Antoni de Vilamajor. Aquestes es tancaran puntualment a les 18.30 h i és per aquest motiu que recomanem fer-les amb antelació els dies proposats i evitar cues.
 • A la nit, a partir de les 23 h al Patronat – Concert amb la "SWITCH BAND" que presenta un show complet amb un ampli repertori dels millors hits dels 60 fins a l'actualitat i molt entusiasme en directe. I tot seguitDJ P&P SOUND que farà ballar a joves i grans amb els èxits del moment.
Darrera actualització: 13.02.2023 | 08:35