Campanya d'esterilització i identificació amb xip per a gats domèstics

Del 1 al 31 d'octubre de 2022 a les 00.00 h

Estirilitza i identifica el teu gat amb xip!

A preus reduïts de campanya.

Contacta directament amb la clínica Clivet Guau de Sant Antoni de Vilamajor.

Des de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor i conjuntament amb la clínica veterinària Clivet Guau del municipi, s'engega una campanya de l'1 al 31 d'octubre.

Amb la finalitat d'esterilitzar i identificar corresponentment amb el xip als gats domèstics del municipi que encara no ho estiguin, amb preus reduits de campanya.

Les persones interessades poden contactar directament amb la clínica per coordinar la intervenció (av. Catalunya, 32 – 34 -Sant Antoni de Vilamajor) en horari de dl. a dv. de 10 a 13 h i a través del telèfon 938 45 26 30 o presencialment.

A més, per a poder beneficiar-se d'aquest preu especial, també s'haurà d'implantar un xip amb un preu reduït. La identificació amb xip permet registrar el gat (Articles 14 i 15 del Decret legislatiu 2/2008, de 15 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de Protecció dels animals) i també la seva identificació en cas de pèrdua. Un cop implementat el xip, la persona propietària haurà de venir a l'Ajuntament a comunicar-ho al cens d'animals municipals.

Per què cal esterilitzar?

  • L'esterilització és la forma més efectiva d'evitar la superpoblació i l'abandonament a conseqüència de naixements no desitjats. A més, es redueixen els trastorns de conducta, l'ansietat que pateixen en els períodes de zel i els problemes provocats per infeccions de l'aparell reproductor. Així com el control de la natalitat, que és bàsic per tal de disminuir l'abandonament i millorar la salut de l'animal.
  • L'abandonament o no atenció d'un animal domèstic és una irresponsabilitat sancionable d'acord amb la normativa vigent (Decret Legislatiu 2/2008, de 15 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de protecció dels animals).

Clivet Guau

Avinguda Catalunya, 32 - 34 - 08459 Sant Antoni de Vilamajor - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 938 452 630
Adreça electrònica: clivetguau@clivetguau.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 22.09.2022 | 12:05