Calvalcada i visita màgica de Ses Majestas Reis d'Orient #SAV

Dijous, 5 de gener de 2023 de 00.00 h a 21.00 h

Calvalcada prèvia a les 18 h amb sortida des de l'Escola Joan Casas.

De 18 a 21 h, visita a Ses Majestats al Porxo de Can Sauleda.

No et perdis aquesta jornada màgica!

Falten molt pocs dies per tornar a viure la nit més màgica de l'any a Sant Antoni de Vilamajor, que com cada any, té lloc el dia 5 de gener de 2023, amb l'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient.

Enguany, i després dels darrers anys de pandèmica ocasionada per la Covid-19 i les seves restriccions, es recupera la cavalcada i es manté la visita en el Porxo de Can Sauleda que lluirà més màgia que mai:

  • A les 18 h, començarà la calvalcada reial amb la sortida de les carrosses renovades de Melcior, Gaspar i Baltasar des de l'Escola Joan Casas, tot passant per l'avinguda Catalunya (carretera BP-5107) fins a arribar al Porxo de Can Sauleda. La qual cosa suposarà un tall en aquest tram mentre dura la cavalcada.
  • A partir de les 18.30 h i fins a les 21 h, Ses Majestats els Reis d'Orient arribaran al Porxo de Can Sauleda que lluirà una decoració molt especial, on l'Alcalde Raül Valentín i del Valle, els hi farà l'entrega de la clau màgica que obre totes les cases. Tot seguit, els infants podran apropar-se per parlar i entregar les seves cartes a Melcior, Gaspar i Baltasar.

Important: durant la cavalcada no es tiraran caramels, i aquests seran entregats pels patges reials a la zona del parc, quan els nens i nenes s'apropin a veure a Ses Majestats.

A més, s'informa que la setmana passada, els carters reials ja van passar per Sant Antoni de Vilamajor per instal·lar la bústia reial, ubicada a la plaça Joan Casas, i disponible per aquells infants que ja hi vulguin dipositar les cartes.

Parc i Porxo de Can Sauleda

Parc i Porxo de Can Sauleda - 08459 Sant Antoni de Vilamajor - Barcelona (Catalunya)
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 30.12.2022 | 10:55