3a edició del Concurs de balcons i aparadors

Del 23 de febrer al 9 de març de 2022

Per decorar els balcons, finestres i aparadors amb motiu del mes lila.

Organitza: Viladones amb la col·laboració dels ajuntaments de Vilamajor.

Consulta les bases reguladores. 

Enguany, arriba la tercera edició del Concurs de fotografies a través de la xarxa social d'Instagram, per guarnir els balcons, les finestres i els aparadors de Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor

Aquest concurs forma part de les activitats organitzades durant el mes de març organitzades per Viladones i amb la col·laboració dels dos ajuntaments, en commemoració del mes de les dones.

Amb l'objectiu de promoure i incentivar que els vilamajorins i les vilamajorines engalanin els seus balcons, finestres i aparadors amb elements representatius de les dones, per a celebrar el mes dedicat íntegrament a les dones.

Les inscripcions per participar en el concurs estaran obertes durant tot el mes de març, són gratuïtes i es faran via la xarxa social Instagram. Les persones o comerços que vulguin participar en el concurs hauran de seguir els passos següents:

  1. Engalanar els balcons i/o les finestres i els aparadors amb motius on les dones en siguen les protagonistes.
  2. Fotografiar els balcons i/o les finestres i els aparadors engalanats del municipi.
  3. Penjar les fotografies a la xarxa social Instagram. Caldrà etiquetar l'associació @viladones i afegir els hastags #meslilavilamajor22 i #concursbalconsliles22 o bé #concursaparadorsliles22, en funció de la categoria a la qual es vol participar. Els participants també podran afegir els comentaris personals que vulguin, per tal d'especificar la fotografia o reivindicar el paper de la dona al municipi. Caldrà que es tingui el perfil obert per tal que Viladones pugui verificar la seva participació i quantitat de likes.

El balcó haurà de lluir la decoració com a data màxima, el dimarts 8 de març i el veredicte s'emetrà el dia 31 de març i es contactarà amb els guanyadors via la xarxa social Instagram.

Consulta tota la informació a les bases reguladores del concurs.

Darrera actualització: 23.02.2022 | 11:08