Desperta el teu Swing!!! Dia Internacional de la Dona

Divendres, 8 de març de 2019 de 17.00 h a 20.00 h

Dia Internacional de la Dona. Vine i desperta el teu Swing!!. Taller per connectar amb tu mateixa a través del ball. Cal portar: roba còmode, aigua i màrfega i/o coixí.

Vilamajorines i dones d'arreu us convidem a gaudir d'un taller per connectar amb tu mateixa a través del ball

A càrrec de la ballarina i educadora social Sara Toro

El Dia Internacional de la Dona del 8 de març va ser declarat per l'ONU el 1975. Dos anys després es va convertir en el Dia Internacional de la Dona i la Pau Internacional. Als Estats Units se celebra oficialment només des del 1994, malgrat que en aquell país hi ha els orígens d'aquesta commemoració. ¿Per què aquest dia? 

L'explicació més versemblant s'emmarca en plena revolució industrial: el 8 de març de 1857, un grup de treballadores tèxtils van decidir sortir als carrers de Nova York per protestar per les miserables condicions laborals. Seria una de les primeres manifestacions per lluitar pels seus drets. Diferents moviments i successos es van succeir a partir d'aquest episodi, que va servir de referència per fixar la data del Dia Internacional de la Dona el 8 de març.

Us hi esperem!!

Casal sociocultural Escoles velles

Plaça de l'1 d'Octubre de 2017, 1 - 08459 Sant Antoni de Vilamajor
Telèfon: 938 450 045
Adreça electrònica: puntinformacio@savilamajor.cat
Horari:  
de dilluns a divendres de 18.00 a 21.00 h.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 08.03.2019 | 09:14