"Diguem prou a la violència de gènere"

Dimarts, 15 de novembre de 2016 a les 00:00

El dia 26 de novembre 2016 se celebrarà la jornada DIGUEM PROU A LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE, emmarcada dins els actes del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones.

Aquest esdeveniment, coorganitzat per les regidories de Benestar Social dels Ajuntaments de Llinars del Vallès, Sant Pere de Vilamajor i Sant Antoni de Vilamajor començarà amb una caminada popular des de Llinars i Sant Pere fins a la plaça de la Vila de Sant Antoni.

A les 12h es visitarà l'exposició "Violència masclista en parella: desmuntem mites?", situada al Casal Sociocultural Escoles Velles, i es decoraran els arbres del pati de les Escoles Velles amb teixits realitzats pel grup de Costura del Casal de la Gent Gran, i pels grups de Puntaires i Patchwork del Casal Sociocultural SAV, i per tots aquells que s’hi vulguin afegir.

Tot seguit es farà la lectura del manifest i es clourà l'acte amb un pica-pica per a tothom.

 

Hi sou tots convidats!

Darrera actualització: 06.03.2019 | 10:15