1a edició Mercat d'Olis i Vins

Diumenge, 13 de febrer de 2022 de 10.00 h a 14.00 h

Amb una vintena de parades.

Organitza: Firalia Mercats i Events

Tast i venda d'olis i vins, així com diversos productes gurmet vinculats: àloe vera, olives, licors d'herbes, mel ecològica i hidromel, salses i melmelades, embotits, garapinyades, embolcalls de cotó, oli i cera i tradillibreria.

El pròxim diumenge 13 de febrer, el Parc de Can Sauleda de Sant Antoni de Vilamajor acollirà la primera edició del Mercat d'Olis i Vins.

Durant el matí, de 10 a 14 h, hi podreu trobar una vintena de parades de tast i venda d'olis i vins, així com diversos productes gurmet vinculats: àloe vera, olives, licors d'herbes, mel ecològica i hidromel, salses i melmelades, embotits, garapinyades, embolcalls de cotó, oli i cera i tradillibreria.

Des de la Regidoria d'Economia Local de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, es vol promocionar l'activitat comercial a Sant Antoni de Vilamajor i potenciar, en la mesura del possible, el sector de l'hostaleria local, donant lloc a aquest tipus d'activitats que són un reclam de gent pel poble.

Els efectes de la pandèmia van millorant i les mesures per contenir la mateixa cada cop són més flexibles, i això permet que la normalitat pel que fa a les fires torni al nostre municipi aquest any 2022.

Aquest mercat gastronòmic està organitzat per Firalia Mercats i Events i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor.

Parc i Porxo de Can Sauleda

Parc i Porxo de Can Sauleda - 08459 Sant Antoni de Vilamajor - Barcelona (Catalunya)
Vegeu situació en el mapa
Darrera actualització: 07.02.2022 | 16:19

Imatges