Tres vilamajorins participen en unes jornades esportives al Senegal

Dimarts, 2 d'abril de 2019 a les 10:00

L’Ajuntament va col·laborar amb la iniciativa regalant samarretes de la passada Festa Major a totes les persones participants

En Paco Puxeu, membre molt antic del Club Futbol Vilamajor i especialista a entrenar porters, ha viatjat recentment fins a Senegal per a participar en unes jornades esportives. Puxeu ha anat acompanyat de dos jugadors del club vilamajorí, en Nil Macià i en Roger Pujol. Durant una setmana, els tres vilamajorins han format part d’unes jornades esportives per seleccionar porters a l’acadèmia esportiva del club Dakar Sacré-Coeur, vinculat a l’Olympique Lyonnais i que juga a la primera divisió senegalesa.

El primer dia es va seleccionar una cinquantena de porters de prop d’un centenar de persones candidates. Tots els esportistes van passar una prova tècnica dirigida per Puxeu amb el suport de Macià i Pujol. El segon dia es va fer una nova selecció i es van escollir 18 porters, després de superar unes proves més tècniques i amb un grau superior de dificultat.

Al final de cada jornada, es van lliurar obsequis a les persones que no passaven les seleccions. L’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor ha donat suport a la iniciativa regalant samarretes de la passada Festa Major a totes les persones participants. Per la seva part, el Club Futbol Vilamajor va oferir medalles i el Futbol Club Barcelona va lliurar estoigs, polseres i pòsters.

Els tècnics de l’acadèmia esportiva del club Dakar Sacré-Coeur van quedar molt satisfet amb el treball realitzat pels tres vilamajorins i van obsequiar-los també amb roba esportiva del club i un certificat acreditant la tasca feta al país africà.

Darrera actualització: 02.04.2019 | 12:30