Afectacions en la recollida porta a porta durant el Nadal

Dimarts, 5 de desembre de 2017 a les 00:00
Entre el 24 de desembre i el 6 de gener hi haurà canvis en el sistema de recollida tant al nucli urbà com a les urbanitzacions

L’Ajuntament de Sant Antoni informa dels canvis que es donaran en el sistema de recollida selectiva porta a porta durant aquest Nadal.

Al nucli urbà, les nits del 24 i 31 de desembre no hi haurà recollida porta a porta de la resta. Aquesta es farà al dia següent a la nit, juntament amb la recollida dels envasos. El dia 5 de gener tampoc hi haurà recollida d’envasos, que es farà el dia 6 a la nit coincidint amb la recollida selectiva de la matèria orgànica.

El dia 7 de gener a partir de les 6 hores hi haurà una recollida extraordinària de paper i cartró per recollir els embolcalls de paper dels regals de reis. Caldrà deixar els residus a la porta la nit de dissabte. 

A les urbanitzacions, els dies 25 de desembre i 1 de gener no hi haurà recollida de fracció orgànica ni de resta. Aquesta es farà el dia següent a partir de les 6.30 hores i, per tant, caldrà deixar els residus la nit del dilluns.

D’altra banda, el dia 6 de gener no hi haurà recollida d’envasos ni de paper i cartró. Aquesta es farà diumenge dia 7 també a partir de les 6.30 hores i caldrà deixar els residus la nit de dissabte. 

No hi haurà afectacions aquests dies en la recollida de voluminosos ni en el servei de recollida comercial de residus. 

Darrera actualització: 06.03.2019 | 10:15