Logotip
hiverncasiprimavera
Portada > Actualitat > Notícies > Nous tractaments fitosanitaris al nucli urbà

Nous tractaments fitosanitaris al nucli urbà

19/10/2018

Els dies 24, 28 i 29 d’octubre es faran diverses intervencions al municipi per tractar, entre d’altres, les plagues del pugó i del morrut roig

En els propers dies, es faran diferents tractaments fitosanitaris en els arbres de la plaça Onze de Setembre. El dimecres 24 d’octubre s’actuarà al Trachycarpus, utilitzant un insecticida contra el morrut roig, un coleòpter que produeix danys d’importància a diferents espècies de palmeres fins a arribar a produir la seva mort. La tècnica utilitzada serà la inundació de la valona que permet realitzar el tractament a qualsevol hora del dia. El diumenge 28 d’octubre, en canvi, les actuacions es faran en horari nocturn per evitar les molèsties a la ciutadania. Els treballs afectaran els xiprers de la plaça i també als de l’Ajuntament i del cementiri. El tractament, que vol acabar amb plagues com el pugó, la caparreta i els fongs, la paysandisia i la psila, s’aplicarà també a les alzines del parc de les Botxes i de la parròquia de Sant Antoni.

El dilluns 29 d'octubre s’utilitzarà un insecticida biològic a la zona verda del carrer Begues i al parc infantil La Freixaneda per tractar els pins contra la processionària.  

Durant les actuacions, es prendran tot un seguit de mesures de seguretat, com senyalitzar l’espai a tractar a la zona amb tràfic de cotxes i limitar l’accés de les persones a l’àrea de treball.

Arxivat a: General
Plaça Onze de Setembre

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 21/03/2019 a les 12:29h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona