Torna el Parc Solidari de Nadal a Sant Antoni de Vilamajor

Dilluns, 18 de desembre de 2017 a les 00:00
La setmana vinent, el pavelló municipal Joan Sapé s’omplirà d’activitats per als més petits

Els dies 28, 29 i 30 de desembre, Sant Antoni de Vilamajor acollirà una nova edició del Parc Solidari de Nadal. De 10 a 13.30 hores i de 16 a 19.30 hores, al pavelló municipal Joan Sapé, s’organitzaran activitats diverses pels nens i nenes del municipi. Inflables, tallers de manualitats, espectacles de circ, ludoteca pels més petits, zona multimèdia i jocs de taula seran alguns dels espais que faran gaudir, jugar i aprendre als infants del poble. 

A més d’aquest ampli ventall d’activitats, aquest any hi ha dues grans novetats. El dissabte 30 de desembre, a les 18 hores, la companyia Mumusic Circus s’encarregarà de posar punt final a tres dies plens de propostes solidàries amb l’espectacle Petits prínceps. A més, en finalitzar l’acte, hi haurà una deliciosa xocolatada popular per tothom. La segona gran novetat d’aquesta edició és la nova decoració que engalanarà el Parc Solidari de Nadal. Els espais lluiran una imatge nova més moderna, divertida i atractiva.   

El Parc Solidari de Nadal vol potenciar el civisme, l’educació en valors i el sentiment de poble entre tots els participants. Per això, per entrar al Parc Solidari, cada persona tan sols haurà de portar un producte de neteja per a la llar o d’higiene personal. Amb aquest producte, l’entrada al pavelló serà gratuïta. 

Darrera actualització: 06.03.2019 | 10:15