Logotip
hiverncasiprimavera
Portada > Actualitat > Notícies > Nous èxits dels esportistes vilamajorins

Nous èxits dels esportistes vilamajorins

08/08/2018

En Gerard Ayats, el Pau Lara i la Jorgina i el Martí Yélamos han aconseguit grans victòries en escacs, handbol platja i trial respectivament

Aquesta setmana hem conegut nous èxits d’esportistes de Sant Antoni de Vilamajor. El Gerard Ayats s’ha proclamat campió d’Espanya d’escacs en la categoria sub 18. L'any 2016 va ser subcampió de la categoria sub 16, empatat amb el primer classificat, i el 2017 sí que va aconseguir la victòria en aquesta mateixa categoria. Del 19 al 30 d'agost està previst que vagi a Letònia amb la Federació Espanyola d’Escacs per participar en el campionat d’Europa. 

D’altra banda, el Pau Lara ha aconseguit la medalla d’or en el campionat d’Espanya d’handbol platja disputat a Laredo. L'esportista vilamajorí juga amb el club Harresi Kaigan en la categoria cadet. 

Pel que fa al món del trial, els vilamajorins Martí i Jorgina Yélamos han obtingut uns grans resultats en els Jocs Mundials de la Juventut de trial, celebrats el passat cap de setmana a la localitat italiana de Lazzate i que reuneix els millors riders del món menors de 16 anys. El Martí va participar en la competició per nacions aconseguint la medalla d’or per a Espanya. Individualment, tots dos van arribar a la final. La Jorgina va aconseguir una cinquena posició mentre que el Martí, amb un resultat molt ajustat, va rebre el títol de campió del món. 

Arxivat a: General
Martí Yélamos - trial
Jorgina Yélamos - trial
Gerard Ayats
Pau Lara - handbol platja
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2019 a les 13:13h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona