Logotip
hivern2018
Portada > Actualitat > Notícies > Moltes activitats per gaudir del mes de juny a la Biblioteca SAV

Moltes activitats per gaudir del mes de juny a la Biblioteca SAV

01/06/2018

L’equipament coordinarà un nou BiblioCafè al Casal d’Avis amb motiu del Dia Mundial de la Presa de Consciència de l’Abús i el Maltractament envers les Persones Grans

Comença el mes de juny i amb ell, la Biblioteca SAV s’omple de noves activitats. Una de les principals es farà el pròxim divendres 22 de juny, a les 16 hores, quan el psicòleg i escriptor Xavier Guix participarà en una nova sessió del BiblioCafè al Casal d’Avis. La trobada formarà part dels actes de celebració del Dia Mundial de la Presa de Consciència de l’Abús i el Maltractament envers les Persones Grans, que se celebrarà el 15 de juny. El conegut escriptor granollerí Xavier Guix, autor de molts llibres sobre creixement personal, parlarà sobre com aprendre a tractar-nos bé a nosaltres mateixos i com fer-ho amb els altres. Aquesta activitat està oberta a tothom qui vulgui assistir-hi, com tots els BiblioCafès.

Així mateix, la biblioteca coordinarà el pròxim dimecres 13 de juny, a les 19 hores, un nou Club de lectura SAV amb l’autor granollerí Jordi Masó i Rahola. Dins del programa ‘Lletres en Viu’ de la Generalitat de Catalunya, Masó parlarà del seu llibre ‘Polpa’. Aquesta trobada també està oberta a tots els veïns i les veïnes, ja que no cal ser membre del Club de lectura SAV per participar-hi.  

A més d’aquestes dues novetats, com cada mes, la Biblioteca SAV comptarà amb moltes més propostes. Els dimarts de 18 a 19.30 hores, el grup d’escacs infantil continuarà millorant en l’aprenentatge del joc. També el dilluns 4 de juny, a les 18 hores, el grup de musicoteràpia tindrà la seva trobada mensual per parlar sobre els efectes beneficiosos de la música. Aquest mes, Rodrigo Díaz i Jordi Piccorelli presentaran la xerrada ‘La música i l’inconscient’.

De la mateixa manera, les persones que gaudeixen amb l’escriptura tindran una nova oportunitat d’aprofundir en aquest art el dimarts 5 de juny, a les 19 hores. El divendres 8 de juny, a les 19 hores, el Club de lectura Llegir el teatre aprofundirà en l’obra ‘Temps salvatge’ de Josep Maria Miró. Així mateix, el dilluns 18 de juny, a les 21 hores, es gravarà un nou programa radiofònic ‘L’ànima dels llibres’, que s’emetrà en directe per Ràdio Vilamajor (98.0 FM) i també es podrà descarregar al canal d’iVoox.

Arxivat a: General
Biblioteca SAV
Agenda d'activitats Biblioteca juny 2018
BiblioCafè
Club de lectura
Grup d’escacs
Grup de musicoteràpia
Grup d'escriptura
Llegir el teatre
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/01/2019 a les 14:48h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona