Logotip
portadanadal2018
Portada > Actualitat > Notícies > Cinc noves propostes per tancar el curs 2017-2018 al Casal Sociocultural

Cinc noves propostes per tancar el curs 2017-2018 al Casal Sociocultural

07/03/2018

L’entitat obrirà el període d’inscripcions el pròxim dilluns 12 de març i l’allargarà fins al divendres 6 d’abril

El Casal Sociocultural Escoles Velles iniciarà a principis d’abril l’últim trimestre del curs 2017-2018. Per tal de tancar un any amb moltes activitats i amb molt bona acollida, l’entitat ha decidit oferir durant el tercer trimestre cinc noves propostes. La primera és un curs d’anglès bàsic per a viatjar. Els dimarts, de 19.45 a 21.15 hores, els participants aprendran les paraules i expressions més senzilles de la llengua anglesa per a poder comunicar-se durant els viatges.

La segona proposta és un taller teòric i pràctic de reflexologia podal per a infants de 0 a 3 anys, on les famílies descobriran una tècnica mil·lenària per tenir cura dels més petits de la casa. A les sessions, es treballaran els diferents sistemes del nostre organisme: respiratori, digestiu, immunològic i urinari. A més, es recomana fer-ho amb els infants. Aquest taller es farà els dimecres, de 17.30 a 19 hores, al Casal Sociocultural, i els divendres, d’11.15 a 12.45 hores, a la Rectoria de Sant Julià d’Alfou.

Com a tercera proposta, el Casal vol encetar un curs per aprendre a menjar millor. Els dijous, de 17.15 a 18.45 hores, es parlarà d’alimentació, educació i benestar. L’objectiu és donar importància a l’acte alimentari, atès al seu estret vincle amb la salut i la malaltia. Així mateix, els dijous, de 19 a 20.30 hores, l’entitat acollirà un taller sobre gestió emocional. Les persones participants iniciaran un viatge cap al seu interior i descobriran l’ecologia emocional com a eina per millorar la gestió diària de les emocions. Finalment, s’oferirà un curs d’edició d’imatges amb Càmera Raw, perfecte pels amants de la fotografia i del retoc digital. Per cursar-ho, cal portar l’ordinador personal i haver fet el Taller de fotografia II.

Aquests cinc cursos se sumen a l’extensa oferta de tallers que acull el Casal Sociocultural i que es pot consultar en els documents adjunts. Les persones interessades a inscriure’s en alguna de les activitats poden fer-ho a partir del dilluns 12 de març i fins al divendres 6 d’abril, a les instal·lacions del Casal en el seu horari habitual. Així mateix, durant la Setmana Cultural, que se celebrarà del 20 al 29 d’abril, hi haurà classes obertes de diferents tallers per tal de donar a conèixer l’oferta de l’entitat i animar a la gent a apuntar-s’hi.

Arxivat a: General
Noves activitats al Casal
Activitats Tercer Trimestre Casal Sociocultural
Activitats Tercer Trimestre Sant Julià d'Alfou

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 12/12/2018 a les 13:42h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona