Logotip
portadanadal2018
Portada > Actualitat > Notícies > Preus promocionals per identificar i esterilitzar els animals de companyia

Preus promocionals per identificar i esterilitzar els animals de companyia

06/03/2018

Des del 5 de febrer i fins al 5 de maig, comença una nova campanya de la Fundació FAADA per fomentar la identificació i l’esterilització de les mascotes

Un any més, la Fundació FAADA i tot un seguit de centres veterinaris catalans impulsen una nova campanya per identificar i esterilitzar gossos, gats i fures. Durant tres mesos, concretament des del 5 de febrer i fins al 5 de maig, les persones interessades podran gaudir de tarifes reduïdes en qualsevol dels centres col·laboradors. Per obtenir els avantatges, només han d’inscriure’s al web www.socresponsable.org i emplenar les dades requerides.

Des de la fundació FAADA, s’incideix en la importància de l’esterilització dels animals per tal de prevenir la superpoblació en els refugis i la criança il·legal de gossos de races considerades “potencialment perilloses”. Així mateix, es recorda que la identificació de les mascotes és la manera més efectiva de trobar els animals en cas de pèrdua.

A més, aquesta setena edició porta una novetat: descomptes per a cursos i visites privades amb educadors canins i felins. Avui dia, les dades estadístiques mostren com els problemes de comportament dels animals de companyia són la segona causa d’abandó. Per aquest motiu, des de la fundació es volen oferir facilitats i solucions als propietaris, i ajudar així a contrarestar aquesta problemàtica.

Arxivat a: General
Campanya sóc responsable 2018
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/12/2018 a les 13:42h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona