Logotip
portadanadal2018
Portada > Actualitat > Notícies > Nova campanya de donació de sang a Sant Antoni

Nova campanya de donació de sang a Sant Antoni

05/03/2018

El pròxim diumenge 11 de març, a les 10 del matí, comença la marató de donació de sang al parc de Can Sauleda

L’Ajuntament de Sant Antoni i el Banc de Sang i Teixits organitzen el pròxim diumenge 11 de març una nova campanya de donació de sang i esperen que sigui tot un èxit de participació. A partir de les 10 hores i fins a les 14 hores, una unitat mòbil estarà situada al parc de Can Sauleda i tothom qui vulgui podrà apropar-se i participar en la jornada. Un cop acabada la donació, s’oferirà un petit refrigeri a totes les persones participants.

Els únics requisits per poder donar sang són ser major de 18 anys, pesar 50 quilos o més i en cas de ser dona, no estar embarassada. També cal tenir en compte que les dones poden donar sang un màxim de tres cops a l’any i els homes, quatre. Finalment, cal recordar també que per participar en la donació de sang, no cal estar en dejú.  

Arxivat a: General
Vine a donar sang

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 12/12/2018 a les 13:42h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona