Logotip
portadanadal2018
Portada > Actualitat > Notícies > Una enquesta per millorar el transport públic

Una enquesta per millorar el transport públic

02/03/2018

L’Ajuntament i la Generalitat posen a disposició dels veïns i les veïnes un qüestionari per opinar sobre el servei d’autobús al municipi

L’Ajuntament de Sant Antoni ha començat a difondre un qüestionari entre els usuaris i usuàries del servei de bus per tal de conèixer quines són les seves necessitats i opinions al voltant del transport públic al municipi. Així mateix, el consistori vol oferir al ciutadà un espai on expressar-se lliurement i proposar canvis i millores. L’enquesta ha estat creada pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat i l’Ajuntament de Sant Antoni col·labora amb la seva difusió per tot el poble.

Els temes sobre els quals aprofundeix el qüestionari són els motius pels quals s’utilitza el servei d’autobús, les principals destinacions dels usuaris, les propostes que farien per millorar la xarxa pública de transport o els nous recorreguts que impulsarien els ciutadans. Finalment, hi ha un apartat per afegir observacions i suggeriments. L’enquesta està disponible a diferents equipaments municipals en format paper i, alhora, es pot emplenar en línia, a través del web municipal.

Arxivat a: General
Servei de bus
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/12/2018 a les 13:42h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona