Logotip
PORTADAESTIU2
Portada > Actualitat > Notícies > Tret de sortida a les festes amb la celebració de la Fira de Nadal

Tret de sortida a les festes amb la celebració de la Fira de Nadal

29/11/2017

Els dies 2 i 3 de desembre hi haurà restriccions de trànsit a la plaça de la Vila i en l’últim tram del carrer Enric Granados

Aquest cap de setmana Sant Antoni de Vilamajor donarà la benvinguda a les festes amb la tradicional Fira de Nadal a la plaça de la Vila. A més de les paradetes de productes nadalencs, el brou solidari i l’arbre dels desitjos, també s’han programat activitats paral·leles amb la intenció que els vilamajorins i vilamajorines surtin al carrer per gaudir de la fira.

Dissabte dia 2 de desembre, a partir de les 17 hores, s’oferirà un berenar popular i a les 19 hores començarà un espectacle sorpresa per al públic familiar. De 17 a 19 hores, els més petits podran participar en un taller per fer ornaments per l’arbre dels desitjos, una activitat que es repetirà diumenge al matí, d’11 a 13 hores.    

Diumenge al migdia la Colla Gegantera SAV ens convidarà a un vermut de Nadal. I a partir de les 17 hores, hi haurà un altre espectacle infantil anomenat “Que comenci la festa” i que anirà a càrrec de J. Ibars.

La celebració de la fira comportarà restriccions de trànsit en diversos carrers del municipi. Durant el cap de setmana no es podrà circular per la plaça de la Vila i també romandrà tallat l’últim tram del carrer Enric Granados. Això suposarà que els vehicles que vulguin accedir a Can Vila, hauran de fer-ho pel carrer Granollers, tal i com indicarà la senyalització provisional. Així mateix, no es deixarà estacionar en els carrers afectats a partir de les 0 h de la nit de divendres a dissabte. 

Arxivat a: General
Fira de Nadal 2016

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 19/10/2018 a les 12:13h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona