Suport a empreses de nova creació

Divendres, 17 de novembre de 2017 a les 00:00
El Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu ofereix despatxos a preus assequibles per als nous emprenedors de Sant Antoni

El Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu (CSETC) ofereix despatxos amb serveis avançats durant els tres primers anys de vida de les empreses. D’aquestes avantatges, a més del suport i assessorament, se’n poden beneficiar totes les empreses i els emprenedors de Sant Antoni de Vilamajor, atès que l’Ajuntament té signat un conveni de col·laboració amb el centre.

El viver d’empreses ofereix preus assequibles en el lloguer d’oficines que poden ser subvencionables fins a un 30 %. A més, l’espai posa a disposició de les empreses allotjades diversos serveis com sala de videoconferències, fibra òptica, una sala polivalent i de formació amb capacitat per a 40 persones i un jardí per a presentacions i altres esdeveniments. Els despatxos disponibles tenen entre 8 i 15m² i un preu a partir de 125 euros mensuals.

Actualment està obert el termini de sol·licitud. Les persones interessades en accedir a un d’aquests espais cal que concretin una entrevista trucant al 938 444 302 o enviant un correu electrònic a l’adreça info@csetc.cat.

A més del lloguer d’espais, el centre ofereix un gran nombre de serveis dels quals es poden beneficiar les empreses de Sant Antoni i aquelles persones amb una idea de negoci. Suport a la creació d’empreses, programes de consolidació i creixement empresarial o tallers pràctics i formatius són només alguns dels serveis que s’ofereixen a més de la possibilitat de participar en fires sectorials i en sessions de networking i cooperació empresarial. 

Darrera actualització: 06.03.2019 | 10:15