6a Mostra de Teatre SAV - 2016

Dimarts, 19 d'abril de 2016 a les 00:00

Aquest any, dins la 6a MOSTRA DE TEATRE SAV, les dues companyies organitzadores -Indòmit Teatre i Tirant del Carro-, ens presenten una programació de luxe: 

 

Dissabte 23 d'abril, a les 19h

Gesta, la llegenda del drac i el cavaller, de Carles Dinarès, amb la SECCIÓ INFANTIL I JUVENIL D'INDÒMIT TEATRE.

El periodista Martí Prats està desesperat: ha de completar un reportatge sobre la Catalunya romànica però el material recollit li sembla insípid per als seus lectors. El temps se li acaba i s’hi juga la feina... Poc s’imagina que la força de la necessitat (i l’ajuda d’un estrany licor d’herbes) el faran viatjar a la vila de Montblau, en el segle XIII. Ara sí que tindrà una bona crònica! Assistirà, en viu i en directe, a la llegendària història del cavaller Sant Jordi... amb algunes sorpreses. 

Per a totes les edats 

 

Diumenge 24 d 'abril, a les 19h

Sembla que rigui, d'Òscar Constantí i Mont Plans, amb MONT PLANS.

“Ja imagino el que dirà la gent quan vinguin a dir-me l’últim adéu. Si és que ve algú: Se la veu tranquil·la. Sembla que dormi! Ha quedat molt bé! De fet, ha quedat ben igual! No, ha quedat millor que quan era viva!”

Mont Plans, actriu i cantant que durant molts anys ha format part de "La Cubana" i "Dagoll Dagom", interpreta Júlia Català i Verdaguer, que va néixer el 1914 i va sobreviure a dos marits, un fill, a la Marilyn Monroe, al Nino Bravo, al Chaplin i a nou Sant Pares. Ens explica el seu pas per la vida des de l’altre cantó. Nosaltres li donarem permís per marxar.

Durada:1h 15 min

Per a adults

 

Dissabte 30 d'abril, a les 22h

The Hanfris Quartet en directe, amb THE HANFRIS QUARTET.

En cinc anys, The Hanfris Quartet ha pogut oferir la seva música per tot Catalunya, Espanya i en diversos països europeus, essent considerats ara mateix un dels millors grups d’aquest estil (medalla d'or als campionats d'Espanya de Barbershop*), fet que els duu a ser el primer quartet estatal en participar en uns Campionats Internacionals de Barbershop als EUA l’estiu de 2015.

Espectacle dividit en dues parts on es combinen cançons de rock&roll, estàndards del jazz, swing, musicals, pel·lícules de Disney, temes en català i peces pròpies de l'estil Barbershop. Entre les cançons també es realitzen explicacions de les peces, els diferents estils musicals interpretats i les diverses veus que conformen el quartet, sempre acompanyades de dosis d’humor.

*El Barbershop o "música de barberia" és un estil de cant a cappella molt popular als Estats Units i en països del nord d’Europa com Suècia o el Regne Unit. El seu nom prové del fet que eren precisament les barberies els llocs on originàriament grups d’homes anaven a cantar aquestes cançons.

Durada: 1h 20 min

Per a totes les edats

 

Diumenge 8 de maig, a les 19h

Ja no tenim edat, de David Colomera, amb TRIANGLE TEATRE.

Comèdia dramàtica que ens presenta la vida de 9 personatges de mitjana edat que expliquen els seus problemes de crisi personal i laboral. Moltes escenes a un ritme trepidant!

Durada: 1h 30 min

Edat mínima recomanada: 16 anys

 

Lloc de les representacions: La Sala

Venda d'entrades anticipades: Casal Sociocultural Escoles Velles (de dilluns a divendres, de 18h a 21h)

Obra infantil: 3€ anticipada, 5€ a taquilla

Resta d'obres: 8€ anticipada, 10€ a taquilla

 

Darrera actualització: 06.03.2019 | 10:08