INSCRIPCIONS per al 1rT 2015-2016 - Cursos i tallers

Divendres, 28 d'agost de 2015 a les 00:00

El Casal Sociocultural SAV ja està a punt per tornar a obrir les portes i començar un nou curs. 

L'oferta de Cursos i Tallers 2015-2016 continua sent igual d'àmplia, variada i interessant que en els darrers anys, amb algunes novetats: Sardanes per a petits i grans, Cuines del món, Mindfulness, Zumba, Taller d'escriptura (als matins), Dansa oriental per a adolescents i Taller infantil de Creacions.

El període d'inscripcions serà del 7 al 25 de setembre. Del 14 al 18 de setembre molts dels cursos i tallers oferiran classes de prova o sessions informatives gratuïtes perquè qui vulgui es pugui informar o fer-ne un petit tast i acabar-se de decidir. Per aquestes classes no cal inscripció prèvia però sí que es demana puntualitat. Podeu consultar el programa de classes de prova/sessions informatives en el PDF adjunt.

El curs començarà el 28 de setembre i acabarà el 18 de desembre.

 

També us recordem que des de fa un parell d'anys el Casal Sociocutural SAV organitza, un dissabte al mes, les Matinals al Casal, tallers monogràfics de dissabte al matí. Si voleu rebre informació periòdica de les nostres activitats, escriviu un correu electrònic a puntinformacio@savilamajor.cat.

 

Des del Casal Sociocultural SAV, us desitgem molt bon començament de curs!

 

INSCRIPCIONS i més informació: Casal Sociocultural Escoles Velles (de dilluns a divendres de 18h a 21h).

 

Darrera actualització: 06.03.2019 | 10:08