Cap nen sense bigoti, la campanya de recollida de llet impulsada per la Caixa en favor del Banc dels Aliments

Dimarts, 21 d'abril de 2015 a les 00:00
Del 20 al 24 d'abril La Fundació La Caixa i el Banc d'aliments fa una recollida de llet a través de les oficines de la Caixa. Tot el que es recolli a través de l'oficina de la Caixa de Sant Antoni de Vilamajor anirà destinat a Càrites Vilamajor.

 

A Catalunya, 252.000 persones, ateses pels bancs d’aliments, presenten una dieta deficitària en llet. 50.000 d’aquestes persones són menors d’entre 1 i 12 anys, el desenvolupament i el creixement adequats dels quals podrien quedar afectats per aquesta deficiència. Per cobrir les necessitats anuals de llet als bancs d’aliments catalans, calen més de 13 milions de litres, que suposen un litre per persona a la setmana.

La llet és un dels aliments més sol·licitats per las entitats socials que atenen col·lectius en risc d’exclusió. El 2014, els bancs d’aliments de Catalunya van distribuir 3.069.512 litres de llet.

Davant d’aquesta realitat, l’Obra Social ”la Caixa” posa en marxa la campanya de recollida de llet en favor dels bancs d’aliments «Cap nen sense bigoti». La campanya inclourà una recollida física a les 1.422 oficines de “la Caixa” i centres associats a l’Obra Social ”la Caixa”, i es durà a terme del 20 al 24 d’abril.

Paral·lelament, des del 15 d'abril i fins al 20 de juny es podran fer donacions econòmiques a través dels canals electrònics següents: web Microdonatius de “la Caixa” (www.lacaixa.es/microdonatius), portal de “la Caixa” (www.lacaixa.es), Línia Oberta, CaixaMòbil, canvi de Punts Estrella i SMS amb la paraula «LLET» o «LECHE» al 28024. També es pot fer una llista de la compra solidària a www.granrecollidadellet.cat i www.granrecogidadeleche.es.

Darrera actualització: 06.03.2019 | 10:07