Setmana Europea de la Prevenció de Residus 2013

Dilluns, 25 de novembre de 2013 a les 00:00
Dins el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus 2013, des de l’Associació de Municipis Catalans per a la Recollida Selectiva Porta a Porta i la Fundació Ent, us fem arribar els enllaços per accedir a les accions realitzades dins el projecte “Difusió de l’impacte de la recollida selectiva porta a porta en la prevenció dels residus” subvencionat pel Departament de Territori i Sostenibilitat.

 

 


Les accions realitzades a les que podeu accedir són les següents:

1. Audiovisual sobre la recollida selectiva porta a porta i la prevenció dels residus.

Vídeo principal de 13 minuts sobre la recollida porta a porta, on es destaquen els motius pels quals aquest model de recollida esdevé una eficaç eina de prevenció.

Podeu accedir al canal youtube a través del següent enllaç:

http://www.youtube.com/watch?v=yBF4L1vj7EM

Altre vídeo més curt de 9 minuts de durada:

http://www.youtube.com/watch?v=FWiLKSVARgY

2. Nou apartat al web de l’Associació PaP sobre prevenció.

Dins del web de l’Associació PaP s’ha creat una nova pestanya de resultats, on podeu accedir al nou apartat sobre la recollida PaP i la prevenció dels residus, al següent enllaç:

http://www.portaaporta.cat/ca/prevencioResidus.php

3. Butlletí electrònic infoPAP sobre el PaP i la prevenció.

Aquest passat mes d’octubre es va editar el butlletí de difusió electrònica infoPAP núm.4 dedicat a la prevenció. En aquest, a banda de l’article sobre el PaP i la prevenció dels residus, es va fer difusió de la jornada sobre el PaP i la prevenció que es va fer el passat 7 de novembre a Sant Llorenç de Morunys, a banda, d’explicar diferents experiències d’implantacions recents i donar informació dels darrers municipis que han implantat el sistema. Podeu accedir al butlletí a través del següent enllaç:

http://www.portaaporta.cat/documents/arxiu_portaaporta_151.pdf

4. Jornada sobre la recollida Porta a Porta i la Prevenció de Residus Municipals a Catalunya.

El passat 7 de novembre es va realitzar a Sant Llorenç de Morunys una jornada sobre la recollida PaP i la prevenció de residus. A continuació us passem els enllaços per accedir a les ponències que es van realitzar i que estan penjades al web de l’associació PaP i també a la nota de premsa que es va fer sobre la jornada:

Ponències:

http://www.portaaporta.cat/ca/documentacio.php?tipusTematica=0&idTematica=10

Nota de premsa:

http://www.portaaporta.cat/ca/document.php?idDocument=167

5. Presència a les xarxes socials.

Dins del marc d’aquest projecte s’ha creat un perfil de l’Associació PaP a les principals xarxes socials, twitter i facebook. A les quals podeu accedir a través de:

https://twitter.com/Porta_a_Porta

https://www.facebook.com/porta.aporta.3

Esperem que la informació sigui del vostre interès i agraïm la col·laboració de totes aquelles persones que han participat en el projecte

Darrera actualització: 06.03.2019 | 09:57

Imatges