Presentació d'una nova entitat al municipi

Dimecres, 15 de gener de 2020 a les 10:00

Vilamajorins i vilamajorines solidaris amb el planeta i treballant per un futur més sostenible.

 Des de la regidoria de sostenibilitat “És un plaer immens presentar-vos Vilaverd, un grup de joves motivades per la lluita contra l’emergència climàtica i per la protecció del territori. Animem als/les joves a unir-se a aquest col·lectiu perquè hi ha molt per fer i necessitem unir forces!

A la Festa Major oferiran un taller de confecció de bosses de tela el dissabte 18 de gener a les 18

Gràcies, Vilaverd, esperem caminar plegades durant mooolt de temps. Benvingudes!”

Elena Pino i Galvany - Regidora de Sostenibilitat

Presentació de Vilaverd

Nosaltres som Vilaverd: un conjunt de joves interessats pel benestar del nostre planeta.

Des de ja fa uns anys, sabem que el nostre planeta perilla, i que tota la vida que hi habita en ell, també; per tant, ens hem agrupat per intentar aportar el nostre granet de sorra, ja sigui fent petits actes, com ensenyant i compartint la realitat del gran problema que tots patim: El canvi climàtic. A més a més, volem millorar la qualitat de vida dels entorns verds de Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor, cuidant de la seva flora i de la seva fauna.

Estem segurs que entre tots i totes podem trobar una manera de viure aportant més pel planeta del que ell ens dóna per nosaltres, amb la finalitat de viure en conjunt amb ell i totes les espècies que l'habiten. És per això, que ens reunim cada dimecres per crear i tirar endavant petits projectes, amb l'ajuda de l'ajuntament i els seus treballadors, per fer del poble una vila més verda.

Per últim, volem agrair el suport i els recursos que ens proporciona l'ajuntament de Sant Antoni; i també, animem als joves que comparteixin els mateixos pensaments que nosaltres, a que es posin en contacte i participin amb nosaltres, ja que entre tots, de les petites accions, se'n fa una de molt important!

Correu electrònic: svilaverd@gmail.com

Instagram: @vilaverd_sav

Darrera actualització: 15.01.2020 | 15:08