Subvencions de fins a 10.000€ per a les persones emprenedores inscrites a la Garantia Juvenil

Dimecres, 22 de juliol de 2020 a les 10:30

Que tinguin entre 18 i 29 anys i que es donin d'alta com a treballadores autònomes durant un període de 12 mesos.

La Generalitat de Catalunya ha publicat la convocatòria per a la concessió de subvencions per afavorir l'autoocupació de persones joves inscrites al programa de Garantia Juvenil amb l'objectiu de garantir uns ingressos mínims a la persona jove emprenedora a l'inici de la seva activitat econòmica.

A qui va dirigit? Es tracta d'un ajut econòmic que poden demanar les persones joves, prèviament inscrites al programa de Garantia Juvenil, que es donin d'alta de manera ininterrompuda com a treballadores autònomes durant el període comprés entre l'1 de setembre de 2019 i el 15 de setembre de 2020.

Quina quantitat ofereix la subvenció? La quantia màxima d'aquesta subvenció és d'un import de 10.000,00 euros per a cada jove que es doni d'alta de manera ininterrompuda al règim de la Seguretat Social dels treballadors autònoms o mutualitat del col·legi professional corresponent durant un període de 12 mesos.

Quin és el termini de presentació de sol·licituds? El termini per presentar les sol·licituds és des del dia 11 de juny fins al 15 de setembre de 2020. Les sol·licituds es presenten de manera telemàtica en el següent enllaç.

Per a més informació sobre aquestes subvencions podeu consultar els documents i l'enllaç adjuntat.

Darrera actualització: 22.07.2020 | 10:37